Ana Sayfa Künye Sitene Ekle
Kullanıcı Adı : Şifre : Şifremi Unuttum Yeni Üyelik
Ana Sayfa Foto Galeri Video Galeri Tüm Yazarlar
TDF'de Sular durulmuyor, M.Demir'i İstifaya davet
İstanbulda bulunan 400 den fazla Trabzon sivil toplum kuruluşlarını bir çatı altında toplaması amacıyla kurulan TDF Trabzon dernekleri federasyonu istenilen birliği kuramadı. Son iki dönem başkalığı yürüten Sayın Mustafa Demir TDF'yi siyasi RANT amacıyla politize etmekten suçlanıyor... STK'ları bitiren destekçilerini küstüren en önemli unsur politize olmaktır.
Deneyimli STK'cı Sayın İdris türk yayınladığı bir bildiri ile Trabzon dernekleri federasyonunu Ak partinin arka bahçesi haline getiren M. Demire meydan okuyarak bu iÅŸi yapamıyorsun diyerek istifaya davet etti.
 
 
TRANZONLU DERNEKLERİN SAYIN YÖNETİCİLERİNE VE TDF DELEGELERİNE DUYURUMDUR..!
 
1995 Yılında TRABZON DERNEKLER BİRLİĞİ adı altında kurulmuÅŸ olan gönül birlikteliÄŸi esaslı Çatı kuruluÅŸumuz olan bugünkü adıyla:TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONU mevcut baÅŸkan tek adam egolu demirle, doÄŸru temsil ediliyormu? 
 
bu sorunun muhataplarına sorulması artık zaruri yet kazanmıştır. 
 
 
Bu anlamda 2012-2015 yıllarında yönetiminde görev yapmaktan onur duyduÄŸum bu kurumun amaçladığımız doÄŸrultuda ilerlemesine engel teÅŸkil eden Sn.Mustafa Demirin egoları ve siyasi gelecek peÅŸindeki ÅŸahsi çıkar ve arka iklimidir..! 
daha bu gün radyo 93.3 te Murat ÅŸow'un konuÄŸu olarak Trabzonluları ne kadar tanınmadığına dinleyiciler tanık olmuÅŸtur.
 
Canlı yayın telefonuna baÄŸlanarak, sorularıyla demirin iki yüzlülüÄŸünü ifÅŸa eden SÜRMENE KÖPRÜBAÅžI DERNEĞİ BaÅŸkanı: sn. Osman KAHRAMAN'ı kutlarım. 
 
 
 
Daha önce yerel basında vermiÅŸ olduÄŸum mülakatlarda ve radyo programlarında sormuÅŸ olduÄŸumuz soruları cevaplayacak,medeni cesareti olmayan.! sn.Mustafa Demiri TDF ye üye olan ve üye olmasını engellediÄŸi tüm dernek BaÅŸkanlarını davet edilerek bir istiÅŸare toplantısı yapmaya davet ediyorum...! 
 
 
Konuk olarak Radyoya çıkacağı saati bile genel kurul delegelerine mesajla atamayan! 
tepkiler karşısında çare üretenmeyen ! 
baÅŸkanın kongreyi beklemeden istifa ederek, en azından zaman israfını önlemesini kendisine tavsiye ederim.
Saygılarımla...
OF-HAYRAT BİRLEŞİK MAKİLİLER EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ- KUTRİ ALİOÄžLU TÜRK AİLESİ EÄžEİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ 
Genel BaÅŸkanı;İdris TÜRK
Etiketler :
deneyimli - stk - ci - sayin - idris - turk - yayinladigi - bir - bildiri - ile - trabzon - dernekleri - federasyonunu - ak - partinin - arka - bahcesi - haline - getiren - m - - demire - meydan - okuyarak - bu - isi - yapamiyorsun - diyerek - istifaya - davet - etti - -
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 YORUM YAPMAK İSTERMİSİNİZ
06-01-2017 10:43
aaaaaaaaaaa
Oy Kullan Sonuçlar
Foto Galeri [ Tümü ]
Video Galeri [ Tümü ]
Kim Kimdir
ISTANBUL
 
Destek: Abdullah Gözaydın
Ana Sayfa Hakkımızda İletişim Site Haritası
 
Tüm hakları saklıdır 2012 ®